Home > Wellness


Inkx Wellness

model Welkom in de wereld van Inkx Wellness!
U vindt hier ontspanning maar bovenal deskundigheid op het gebied van schoonheid. In de verzorgde salons kunt u genieten van de meest uiteenlopende gezichtsbehandelingen, speciaal afgestemd op de behoefte van uw huid. Met veelzijdige behandelingen, gecombineerd met duurzame, natuurlijke producten zoals Oolaboo en Comfortzone, bieden wij de juiste oplossingen voor elk huidtype van elke leeftijd.

Zo bent u voor huidverbetering aan het juiste adres. Met behulp van IPL treatment (lichtflitstherapie), Diamond peeling/ Microdermabrasie treatment pakken wij ontharing, littekens, hyperpigmentatie, acne, couperose, pigmentvlekken, rosacea en rimpelvorming aan. Ook Image skincare peelingen zijn hierbij geschikt.

Op het gebied van anti-aging en vetvermindering bereiken wij met onze behandelingen uitstekende resultaten. Hierbij maken wij gebruik van een combinatie van diverse technieken en methoden zoals ultrasound, vacuümtherapie, Comfortzone Skin Sublime en Oolaboo Skin Rebirth. Op maat gemaakt geheel naar uw wensen.

salon Inkx wellnessOok kunt u in onze salon terecht voor harsen en waxing. Wilt u een Brazilian wax, of uw rug, benen, armen of bovenlip/ kin snel en doeltreffend onthaard? Kom eens langs bij Inkx Wellness!

In onze salon zijn de schoonheidsbehandelingen niet standaard, het zijn wellness behandelingen. Wat houdt dat in? Dat is voor ons: je lekker voelen, heerlijke geuren, ontspannen, kortom een totaalbeleving van schoonheid en well-being. Onderga bij ons een wellness behandeling en u voelt zich als herboren!

Een DUO treatment is in onze salon ook mogelijk, gezellig samen met een vriendin of partner. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak contact op met een van onze schoonheidsspecialistes op telefoonnummer 0251 - 208448. Een afspraak kunt u ook online maken.

Het complete overzicht met prijzen vindt u op de pagina Schoonheidssalon.

Onze salon beperkt zich niet alleen tot het knippen en kleuren van haar en haarverzorging, maar heeft veel meer te bieden op het gebied van wellness.

INKX Wellness | Gildenplein 1 | 1967 KL Heemskerk | T: 0251-208448 | E: info@inkx.eu

sitemap  |  disclaimer  |  design: CoCreCi  |  © december 2006 - november 2018