Home > Cosmetisch arts


Botox, Fillers, RSS Eyes en Peelings door een cosmetisch arts


INKX Wellness is een unieke samenwerking aangegaan met een cosmetisch arts, mevouw Elly Alizadeh-Buijtelaar. Zij is 1 keer per maand bij Inkx Wellness aanwezig, de volgende keer is:
Zaterdag 9 maart.

U kunt ons bellen op 0251 - 208448 voor een afspraak.


Cosmetische behandelingen

Steeds meer vrouwen en mannen willen mooi oud worden en er fris uit zien. Een groeiend aantal mensen maakt gebruik van cosmetische behandelingen. Populaire injectable behandelingen zijn o.a. het verminderen van rimpels met botox of natuurlijk afbreekbare fillers. Behandeling met collageen stimulerende fillers is ook mogelijk. Volume verlies van het gelaat kan worden hersteld en het gelaat kan worden gelift. Ook is het mogelijk om de lippen te accentueren. Daarnaast zijn er behandelingen voor overmatig transpireren, acne, littekens, pigmentvlekken en migraine klachten.

Elly AlizadehOp dit gebied werken wij nu samen met dokter Elly Alizadeh-Buijtelaar. Elly heeft haar studie Geneeskunde genoten aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Als zelfstandig arts werkt zij op diverse locaties in klinieken en salons. Zij is lid van de NVCG en BIG geregistreerd (nummer: 59914838401).

Voor een behandeling op maat en een natuurlijk ogend resultaat zal onze cosmetisch arts u graag adviseren bij de keuze van uw behandeling. Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.

Voor meer informatie over de behandelingen, ga naar www.clinic4all.nl


In de praktijk: voor en resultaat na een behandeling

cosmetische behandelingen voor en naBotox® /Bocouture® voor rimpelbehandeling

Botox®/Bocouture® wordt gebruikt om de spier te ontspannen, waardoor rimpels verminderen. Bocouture® kan zowel voor cosmetische als medische doeleinden worden toegepast. In de esthetische geneeskunde wordt dit vooral gebruikt voor de behandeling van fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdslijnen, maar ook bijvoorbeeld migraine en overmatig zweten kunnen worden behandeld.

Het merk Bocouture® is één van de meest zuivere Botox producten op dit moment.
Er is al heel veel jaren ervaring met het gebruik van Bocouture voor het behandelen van gelaatsrimpels en dit product wordt aan zeer strenge controles onderworpen.Ongeveer drie dagen na de behandeling is het eerste resultaat zichtbaar. Het optimale resultaat kunt u ongeveer twee weken na de behandeling verwachten. Het cosmetisch effect blijft vervolgens drie tot zes maanden behouden.


Fillers

Bij het ouder worden treden in het gezicht veel veranderingen op die door het toepassen van fillers grotendeels kunnen worden hersteld. Fillers geven volume aan gebieden in het gezicht die dit verloren hebben of die hiermee verfraaid kunnen worden. Een filler wordt onder andere ook gebruikt voor het behandelen van de frons rimpel, neus-lippenplooi, kaaklijn, wangen, marionetlijnen en de kin.

Bij Clinic 4 All gebruiken wij alleen de beste kwaliteit fillers. Wij maken gebruik van twee soorten fillers:
1. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die op diverse plekken in het lichaam voorkomt, gezien het een lichaamseigen stof is komen allergische reacties zelden voor.
2. Radiesse® heeft een effect op de collageenproductie in de huid. Hierdoor verbetert de huidstructuur en verdwijnen fijne rimpels. Radiesse® is ook ideaal voor het bestrijden van diepe rimpels en het herstellen van volumeverlies en tenslotte is Radiesse® het ideale product voor een vloeibare facelift.


RSS® HA Eyes

Fijne rimpels onder de ogen en donkere kringen zorgen voor een vermoeide blik. RRS® HA EYES is speciaal ontwikkeld voor de huid rondom de ogen. De specifieke biorevitaliserende oplossing bevat vitamines, antioxidanten, microcirculerende en blekende stoffen. Het verbetert de oppervlakkige rimpels en donkere kringen waardoor u frissere oogcontouren krijgt.


TCA Peeling

De Easy TCA peeling is een van de meest veilige TCA peelings.
Een TCA (Trichloorazijnzuur) peeling is een chemische peeling. Het verbetert de huidstructuur, egaliseert de huidkleur en vermindert de oneffenheden van de huid. Het geeft een frissere en jongere uitstraling van de huid door het verminderen van de rimpels. Het wordt tevens toegepast voor de behandeling van huidproblemen zoals pigmentvlekken, acne, littekens en striae.


Prijzen

BOTOX/BOCOUTURE

Kleine zone (1/2 dosis)

€ 99,-

1 zone

€ 149,-

2 zones

€ 279,-

3 zones

€ 389,-

Oksels ivm overmatig zweten

€ 549,-

 

FILLERS

Radiesse per 0,8 ml

€ 319,-

Radiesse per 1,5 ml

€ 449,-

Radiesse per 3 ml

€ 799,-

Glytone per 0,5 ml

€ 249,-

Glytone per 1 ml

€ 399,-

Glytone per 2 ml

€ 649,-

Belotero per 0,5 ml

€ 299,-

Belotero per 1 ml

€ 449,-

Belotero per 2 ml

€ 799,-

 

ANDERE BEHANDELINGEN

TCA Peeling, 1 behandeling

€ 199,-

TCA Peeling, 2 behandelingen

€ 369,-

RRS HA eyes, 1 behandeling

€ 129,-

RRS HA eyes, 2 behandelingen

€ 229,-

Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen en schrijffouten (zie de website www.clinic4all.nl voor de meest actuele prijzen).

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met INKX Wellness op 0251 - 208448, of direct met Clinic 4 All.INKX Wellness | Gildenplein 1 | 1967 KL Heemskerk | T: 0251-208448 | E: info@inkx.eu

sitemap  |  disclaimer  |  design: CoCreCi  |  © december 2006 - januari 2019