Home > Wellness > Acne treatment


Acne treatment

Door erkend huidspecialist

Anouk aan het werk in de salonVoor mensen met acne hebben wij een speciale behandeling. Dit kunnen jongeren zijn met jeugdpuistjes, maar ook ouderen hebben soms nog last van acne, bijvoorbeeld vrouwen tijdens de overgang.

Bij de behandeling gebruiken wij de producten van Oolaboo. Omdat huidverbetering van binnenuit minstens zo belangrijk is als van buiten, kunt u de behandeling versterken door voedingssupplementen met een zuiverende werking te gebruiken.

Wij bieden ook effectieve huidbehandelingen bij acne aan zoals IPL Treatment en Diamond peeling/microdermabrasie treatment. Kijk op de pagina's voor meer informatie.

Oil control supplementen

Het slikken van supplementen is een goede aanvulling op de behandelingen. Tenslotte komt 70% van de huidproblemen van binnenuit en slechts 30% van buitenaf. Supplementen zijn effectief bij bijvoorbeeld een onzuivere en vette acnehuid en bij overgangsklachten.

Oil control skin regulating nutrition is een actief en natuurlijk supplement ontwikkeld voor de huid met een verstoorde sebumproductie (talg of huidvet). Het supplement zuivert de huid van binnenuit en wordt tevens aanbevolen bij een vette (hoofd)huid, bij de vorming van acne of een onregelmatige huid. Het helpt puistjes en andere (huid)ontstekingen voorkomen.

Aanbevolen voor jongeren (niet onder 15 jaar) en volwassenen die hun huid jong, soepel en zuiver willen houden. Deze supplementen zijn verkrijgbaar in onze salon en webshop.


Erkend huidspecialist

Inkx Wellness heeft de AGB code ontvangen en is aangesloten bij de ANBOS. Dat betekent dat wij door alle zorgverzekeraars erkend worden als huidspecialist. Afhankelijk van de dekking van uw zorgverzekering kunt u de kosten van de acnebehandeling vergoed krijgen.

Wilt u meer informatie over de behandeling of de vergoeding, onze huidspecialiste staat u graag te woord in onze salon of telefonisch via 0251 - 208448.

 

INKX Wellness | Gildenplein 1 | 1967 KL Heemskerk | T: 0251-208448 | E: info@inkx.eu

sitemap  |  disclaimer  |  design: CoCreCi  |  © december 2006 - november 2018