Home > Wellness > Harsen en waxing


Harsen & Waxing

Anouk aan het werk in de salon

Bij Inkx kunt u ook terecht voor harsen en waxen. Waxen is een snelle en effectieve methode voor tijdelijke ontharing. Onze specialiteit is de Brazilian wax, maar ook andere delen van het lichaam pakken wij doeltreffend aan.

Bij waxen wordt het haar met wortel en al verwijderd, waardoor het zachter terugkomt. Bovendien wordt het steeds minder. De gebruikte wax is een soort hars. Omdat er eerst een laagje olie op de huid komt, kleeft de wax alleen aan het haar dat weg moet en niet aan de huid. Hierdoor is de behandeling snel en minder pijnlijk.

Daarnaast werkt de wax als een soort peeling; dode huidcellen worden verwijderd. Uw huid wordt superglad en voelt zacht aan.

Na een waxbehandeling bent u voor zeker drie tot vijf weken van uw overtollige haren verlost. Als de haren een lengte hebben van ca. 2 mm kunt u uw haren opnieuw laten waxen. En na elke keer komt uw haar zachter en steeds minder terug. Dat is het grote verschil met scheren en bij gebruik van ontharingscrèmes; er komen stoppels terug.

Waxing is geschikt voor zowel vrouwen als mannen! Er is een wax voor elk huid- of haartype. Zo gebruiken wij chocoladewax voor de tere huid en kokoswax voor de stuggere haren.

Waxing en hygiëne

Wij vinden hygiëne bij het waxen erg belangrijk. De spatels om de wax aan te brengen, gebruiken we maar een keer. De specialiste werkt met handschoenen en alles wat met de huid van een klant in aanraking komt, wordt direct weggegooid. Alles wat we gebruiken is dus schoon!


Prijzen Harsen en waxing

Brazilian

Bovenlichaam harsen of waxen

Onderlichaam harsen of waxen

Gezicht harsen of waxen


Wilt u een Brazilian wax, uw rug haarvrij of hebt u last van haargroei op uw bovenlip waar u vanaf wilt? Maak een afspraak bij Inkx! Wilt u liever eerst meer informatie, overleg dan met een van onze specialistes. Wij staan u graag te woord in onze salon of telefonisch via 0251 - 208448.

 

INKX Wellness | Gildenplein 1 | 1967 KL Heemskerk | T: 0251-208448 | E: info@inkx.eu

sitemap  |  disclaimer  |  design: CoCreCi  |  © december 2006 - november 2018