Home

Home > Haarstudio > Haarverzorging > Nioxin


Nioxin


Bestel online uw NIOXIN producten zonder verzendkosten op www.inkx.eu/shop , bij bestellingen vanaf € 50,-!

De productlijn NIOXIN® is sinds enkele jaren op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Deze haarcosmeticalijn is ontwikkeld door wetenschappers en ligt op het grensgebied tussen cosmetische en medische behandelingen. De technologie van NIOXIN® systemen is gespecialiseerd in het levende deel van het haar, in de hoofdhuid in plaats van de niet levende keratinevezel.Nioxin productlijn bij haar- en hoofdhuidproblemen

NIOXIN® stimuleert de hoofdhuid waar het menselijk haar in de meest gezonde vorm optimaal kan groeien, mits er een ontgifte, geactiveerde, gevoede en beschermde hoofdhuid is zonder cosmetische restanten uit conventionele shampoos en conditioners. Science en research op zijn best, verrijkt met de hoogste kwaliteit en de meest pure grondstoffen, samen een technologisch superieur product voor uw haar en hoofdhuid.

Hierdoor is het een perfecte remedie tegen o.a. beginnende vormen van kaalheid. NIOXIN® beschermt en voedt het levende deel van het haar en de hoofdhuid, het beschermt en ontgift de haarwortel waardoor verschillende haarproblemen aangepakt worden. De productlijn is ook uitermate geschikt voor gebruik bij chemisch behandeld haar. De ervaring van INKX en de gebruikers is dat er al na drie maanden fantastische resultaten worden geboekt!

Nioxin

De productlijn NIOXIN® bestaat uit Cleansers, Scalp Therapy en Intensive Therapy producten. Er zijn speciale Treatment producten voor gebruik bij haaruitval. Deze ondersteunen allen een gezonde hoofdhuid en een gezonde groei van het haar, ook tijdens de periode van medicijngebruik, medicinale behandelingen zoals chemotherapie en hormoonbehandelingen, zwangerschap en alle andere oorzaken die het haar aantasten zoals psoriasis en eczeem. Tenslotte zijn er diverse stylingproducten (Volumizing Reflectives) verkrijgbaar zonder plastic bestanddelen of filmvormers.

Het volledige productoverzicht vindt u in de webwinkel. U kunt hier de producten van NIOXIN® bestellen. Meer informatie over de producten vindt u ook op www.nioxin.nl.

INKX Wellness | Gildenplein 1 | 1967 KL Heemskerk | T: 0251-208448 | E: info@inkx.eu

sitemap  |  disclaimer  |  design: CoCreCi  |  © december 2006 - november 2018