Home > Haarstudio > Haarverzorging > Nanomax


Nanomax systeem


De nieuwste behandeling op gebied van haarverzorging!


Nanomax systeem voor mooi, glanzend en gezond haar. Compleet anders en geheel nieuw op de Nederlandse markt, is het product Nanomax . Het permanente hair-repair systeem, verschillend per haartype, zorgt ervoor dat het haar tot in de diepste lagen wordt behandeld, beschermd en hersteld. Het haar is weer natuurlijk zacht, gezond en glanzend.

Daarnaast heeft Nanomax ook behandelingen die extra glans en volume toevoegen aan het haar, zoals de populaire 3D Shine behandeling die een mooie glans in het haar brengt tot 1 a 2 wasbeurten. De Colorlockbehandeling houdt de intensiteit van gekleurd haar tot 50% langer vast. Deze 2 behandelingen duren 5 minuten en kosten € 15,-.

voor de nanomax behandeling   tijdens de nanomax behandeling   na de nanomax behandeling

Nanomax is uniek op het gebied van permanente, haarherstellende behandelingen. Hiervan is direct het resultaat te zien en te voelen op alle haartypes en structuren. Dit gebeurt door een elektronische opgewekte zeer fijne en krachtige nevel, die al borstelend door het haar wordt geföhnd.

De Volume behandeling is zeer geschikt voor fijn haar, deze zorgt ervoor dat het haar direct 30% voller aanvoelt. Zo herstelt het haar permanent van binnenuit, het krijgt volume en zorgt voor veel glans. Deze behandeling duurt 20 minuten en kost € 30,-.

Wanneer het om het haar en de schoonheid gaat, kunnen behandelingen met Nanomax veel effectiever zijn dan gewone producten, en kunnen wij de meest succesvolle resultaten garanderen.

Nanomax is alleen te verkrijgen bij vakkundige kapsalons, waaronder Inkx wellness.

INKX Wellness | Gildenplein 1 | 1967 KL Heemskerk | T: 0251-208448 | E: info@inkx.eu

sitemap  |  disclaimer  |  design: CoCreCi  |  © december 2006 - november 2018