Home > Wellness > Huidbehandelingen > Dermaroller


Dermaroller


De dermaroller bevordert op een natuurlijke manier collageen en elastine in de huid. De behandeling is geschikt bij de behandeling van littekens en een verslapte huid.

De dermaroller wordt gebruikt bij huidverjonging, huidverdikking , huidverstrakking, verhoogde werking van uw thuisverzorgproducten en grove poriën.
dermaroller
Het Micro needling Therapy Stystem ( MTS Derma Roller) is een medisch ( FDA) geregistreerd concept afkomstig uit Amerika waarbij gebruik wordt gemaakt van 200 zeer fijne naaldjes van chirurgische kwaliteit waarmee diverse huidindicaties succesvol worden behandeld. Door het rollen worden talloze kleine prikjes uitgevoerd. Hierdoor wordt de celvernieuwing in de huid geactiveerd waardoor er meer aanmaak van collageen en elastine is.MTS Derma Roller: De anti - rimpel behandeling met spectaculaire resultaten


De medische MTS mesoroller is een revolutionaire behandeling die op een natuurlijk manier, zonder inspuitingen, collageen en elstineproductie de huid bevordert zonder de huid beschadingen. Hierdoor worden de rimpels vanaf de eerste behandeling opgevuld.

Waarvoor gebuik ik een MTS dermaroller?


Merkt u ook dat traditionele cosmetica geen oplossing bieden voor uw huidproblemen? Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat slechts 0,3% van de actieve bestanddelen in traditionele cosmetica uw huid kunnen penetreren. 97,7% ervan is dus weggegooid geld. Met een eenvoudige en door ons aangeleerde techniek, kan u thuis de thuis de infiltratie van de actieve werkstoffen met 1000 maal verhogen. De 200 naaldjes creeëren microkanaaltjes tot in de diepere huidlagen waardoor er een verhoogde opname van avtieve werkstoffen plaats vindt en de gebruikte producten van thuis een veel beter resultaat leveren. Deze techniek gebeurt zonder de opperhuid te beschadigen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze schoonheidsspecialistes op 0251 - 208448, wij staan u graag te woord!

INKX Wellness | Gildenplein 1 | 1967 KL Heemskerk | T: 0251-208448 | E: info@inkx.eu

sitemap  |  disclaimer  |  design: CoCreCi  |  © december 2006 - november 2018